lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tuulta

Jo perinteiseen tapaan kävimme tänään koulunpäättäjäisjätskeillä koko perheen voimin Kluuvikadun Fazerilla. Täyttä oli, mutta pöytä löytyi kuten aina ennenkin. Joinain vuosina on porukkaa ollut terassillakin, mutta tänään tuli vettä ja oli niin kylmää, että kaikki ahtautuivat sisätiloihin. Otin kupin teetä ja Kurre-jätskiannoksen, jättihyvää! Pete otti vain yhden jätskipallon, kun ajatteli etteivät lapset kuitenkaan jaksa syödä omiaan loppuun. No, ne päivät ovat tosiaan jo ohitse!

Varmaan juuri sen jätskin ansiosta pyörä kulki tänään ihan kivasti. Ajoimme Peten kanssa autolla Mankin Nesteelle ja lähdimme siitä Kirkkonummen ja Siuntion suuntaan pyörillä. Ohjelmassa oli parin tunnin lenkki, jossa kolme vähän kovempaa viidentoista minuutin pätkää. Oli kyllä kiva, kun pääsimme saman tien ajamaan maantielle ilman siirtymätaipaleita ja kevyen liikenteen väyliä. Kovaa tuulta lukuunottamatta ajokeli oli ihan ok. Puolimatkassa pysähdyttiin patukalle.


Takaisin ajellessa ripsi vähän vettäkin, onneksi ei kuitenkaan jatkuvasti. Ihan tuntui siltä, kuin olisi ollut tullessa enemmän ylämäkeä. Kun saavuimme autolle, laitoimme pyörät nopeasti auton katolle, vaihdoimme kengät ja lähdimme vartin juoksulenkille Kauklahden suuntaan. Alussa oli tutun jäykkää, mutta kyllä se siitä lähti kulkemaan. Yllättävän hyvin pysyin mukana Peten juoksuvauhdissa.

Kisafiilis ja ehkä vauhtikin on haussa jo ensi tiistaina HelTri Cupin Rykäsyssä Kuusijärvellä. Silloin on myös meidän 19-vuotishääpäivämme, ja lähtöviivalla ollaan todennäköisesti molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti