torstai 5. tammikuuta 2012

Hups!

Tiistaina oli vuoden ensimmäinen pilates-tunti uuden ohjaajan komennossa. Hänellä oli ihan erilainen lähestymistapa pilatekseen kuin nyt lomailevalla vakkariohjaajalla. Arvasin ettei tule hiki eikä välttämättä edes lämmin, kun ohjaajan ensimmäiset sanat olivat "menkää selinmakuulle". Hän puhuikin niin hiljaa, että oli välillä vähän vaikea kuulla. Ei ihan sitä mitä toivoin, mutta ehkä tahti paranee kevättä kohden. Olin ennen pilatesta juossut juoksumatolla reilut puoli tuntia, joten kylmä ei tullut makaillessakaan. Sekin oli erilaista, ettei hän ohjannut jokaista hengitystä ja liikettä, vaan näytti kerran-kaksi ja kierteli salissa varmistamassa että kaikki tekivät oikein.

Eilen katsoin taas kaksi jaksoa Konttoria, kun ajoin trainerilla. Hauskaa oli ja hiki lensi. Tein yhden jalan pyörityksiä ja puolen minuutin kovempia vetoja. Tunti menee ihan kevyesti, kun on jotain hyvää katseltavaa. Ensi kerralla yritän avata ikkunankin, ettei tule ihan niin kuuma.

Ostin räpylät, kun kävimme Peten kanssa Märskyssä uimassa. Petellekin olisin ostanut, mutta sopivaa kokoa ei löytynyt. Uin parin kilsan treenin, ja siihen vielä mausteeksi räpylöiden kanssa delffareita kaikilla osaamillani tavoilla, vaparin potkuja ja vähän nopeampia vinstoja. Koin ihanaa vauhdin hurmaa, kun vesi suhisi korvissa. Pieni vahinko sattui, kun sain loistoidean ohittaa vaparia uiva Pete alapuolelta. Matkaa oli vain reilut kymmenen metriä, ja luulin ehtiväni. Lopputulos oli se, että kopsahdimme yhteen altaan päässä. Hups ja oho! Kumpaakaan ei onneksi sattunut.

Aion ottaa räpylät mukaan hallille ainakin kerran viikossa. Meillä on Triathlon Europe -lehdestä joku neljän viikon uintiohjelma, jonka avulla pitäisi saada lisää nopeutta. Siinä ensimmäisellä viikolla pitäisi uida mm. räpylöillä, joten nyt ei ole senkään toteuttaminen ainakaan kamppeista kiinni. Ehkä kokeilen sitä vähän myöhemmin keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti