torstai 17. syyskuuta 2009

Seitsemän viikkoa juoksematta

Tänään on seitsemän viikkoa täynnä tätä selkäkipuilua. Katsoin just treenikalenteria, ja viime viikollekin olin joskus aikaisempina viikkoina merkannut lenkkejä. Taisi olla silloin, kun vielä ajattelin ehtiväni kuntoutua juoksemaan Kankaanpään maratonin. No, se suunnitelma ei toteutunut.

Äsken pyöräilin Peten viimeistelylenkkiseurana 6,5 km. Mankkaan kaatopaikan ympäristöön on tulossa tosi hienoja uusia kävelyteitä. Koko alueen pitäisi olla valmiina joulukuussa 2009. Toivottavasti olen jo silloin juoksukunnossa.

Sunnuntaina pääsen sitten huoltohommiin Rantamaratonille, kun Pete lähtee alittamaan neljää tuntia. Aurinkoa ja +18 astetta on luvassa, eli tosi hyvä juoksukeli. Vain kova tuuli aiheuttaa kysymysmerkkejä.

Eilen kävimme Peten kanssa tutustumassa Picasson näyttelyyn Ateneumissa. Olipas upeita, hengästyttävän mahtavia töitä! Esillä on loppiaiseen saakka 200 teosta Picasson uran eri vaiheilta. Kannattaa käydä!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä vielä paranteluun! On kyllä todella sitkeän oloinen vaiva, harmillista.

    Ja sitten tsemppiä 4 h alitukseen! Keli kuulostaa loistavalta, jos vaan ei tuule. Meillä vähän lämpöisempää luvassa, onneksi on aamulähtö. Sunnuntaina saadaan sitten puolin ja toisin juhlia ja onnitella=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä, Tea!

    Samaa sinne Berliiniin!

    VastaaPoista