lauantai 12. syyskuuta 2009

Salossa ja sienessä

Kävimme tänään Salossa torikahveilla. Nelli on turnauksessa Seinäjoella ja Atella on mökkiseurana hyvä kaverinsa Masi. Atte ja Masi saivat hienot Autoliiton ilmapallot, jotka lähettivät taivaalle. Niiden perään katselimme pitkään, kunnes emme enää erottaneet palloja taivaalta. Missäköhän lienevät nyt?

Ostin Anttilasta Komisario Morsen kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Se on kyllä ihan ehdottomasti yksi parhaista tv-ohjelmista, joita olen koskaan seurannut. Ihana aksentti, hienot maisemat ja interiöörit. Silloin kun sarja aikoinaan tuli telkkarista, piti kaikkien muiden olla hipihiljaa, jotta sain katsella sitä rauhassa.

Salon-retken jälkeen kävimme Peten kanssa sienimetsässä. Lähinnä suppilovahveroita löytyi tällä kertaa. Teimme niistä kastikkeen lohelle, sienipiirakan ja vielä jäi vähän pakkaseenkin laitettavaksi.

Selkä (tai siis jalka, jonne kipu säteilee) on vieläkin kipeä, ja paranee pikkuhiljaa. Torstaina kävin töissä pyörällä, ja kyllä se vähän illalla tuntui. Juoksemaan ei tee vielä mieli, kun kävely ja varsikin istuminen tekevät välillä tiukkaa. Alkuviikosta olo on aina parempi, loppuviikkoa kohden selkä taitaa väsyä istumisesta ja sen seurauksena jalka on taas vähän kipeämpi.
Sain juuri luettua Miika Nousiaisen Maaninkavaaran, oli kyllä mainio kirja. Se kertoo urheiluhullusta valmentajaisästä, joka juoksuttaa tyttärensä lähes henkihieveriin. Suosittelen! Seuraavaksi yöpöydällä on Leena Lehtolaisen Henkivartija. Odotukset ovat senkin suhteen korkealla, vaikkei pääosassa tällä kertaa seikkailekaan tuttu Maria Kallio.

4 kommenttia:

  1. Tykkään sienistä, mutta en tunnista niitä ja siksi en poimi. =/

    Pitäisikö se sun selkä parantua ihan kunnolla lopullisesti? Vai onko tietoa asiasta?

    VastaaPoista
  2. Jaanaba, selän pitäisi kyllä parantua ihan ennalleen, aika-arvioita olen kuullut 10-12 viikosta 3-4 kuukauteen. Ensi torstaina on mennyt seitsemän viikkoa. Sitten alkaa jatkuva syvien vatsa- ja selkälihasten jumppa, jotta ne nykyistä paremmin tukisivat selkärankaa.

    VastaaPoista
  3. Uuh, pitkä aika on kyllä, toivon että menee nopeasti!

    Hieno kuva toi, missä on noi pallot :)

    Sienet on hauskoja, en myöskään tunnista ja siksi en poimi.

    VastaaPoista
  4. Jaanaba ja Laura, en mäkään tunne kuin suppilovahveron, kantarellin ja mustan torvisienen, mutta kyllä niilläkin jo pitkälle pötkii!

    VastaaPoista