perjantai 3. heinäkuuta 2009

Vauhtilenkki heti aamusta

Kuudelta ylös, aamupuuro huiviin ja ennen seitsemää lenkille - siinä tämän perjantain ensimmäiset aktiviteetit. Noin kahdeksan minuutin verryttelyn jälkeen nostin sykkeen välille 160-165. Sopivasti sattui taas kohdalle ylämäki, joten hyvin nousi. Koko matka oli joko loivaa tai jyrkempää ylä- tai alamäkeä, joten tarkkana sai olla, jotta syke pysyi edes suurin piirtein oikeassa haarukassa. Lenkin loppupätkä meni taas verrytellen. Aikaa meni reilut 45 minuuttia, ja siitä noin 28 minuuttia oli vauhdikkaampaa menoa. Aamulla paistoi ihanasti aurinko ja lämpötila oli 17 astetta - ihannekeli!

Piriformis-liikkeitä olen nyt tehnyt kahtena iltana, ja tänään lenkillä siinä oli ekan kerran jotain tuntemuksia lenkin aikana, ei kuitenkaan varsinaisesti kipua. Ehkäpä se johtuu siitä, että olen nyt sitä jumpannut ja venytellyt. Toivottavasti syynä ei ole ainakaan se, että vamma olisi pahenemaan päin. Tiiistainahan se sitten selviää, mihin suuntaan ollaan menossa.

Työpäivän jälkeen hilpaisimme mökille koko porukka; meidän perhe sekä eilen Suomeen tullut siskoni Nina lapsineen. Lapset kävivät äsken saunassa ja uimassa ja kohta paistetaan lettuja. Kyllä on ihan mahtavaa ja onnellista nyt tämä elämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti