tiistai 21. heinäkuuta 2009

Juhlavaatteita ja noin kymppi

Kävimme tänään Turussa ja Salossa kaupunkireissulla. Hyvin onnistuimme hankkimaan lähes kaiken, mitä vailla vielä aamulla olimme; Atte sai puvun (ensimmäisensä!), Pete uudet lenkkarit alehintaan ja minä Salosta juhlakengät ja -huivin. Nyt voimme levollisin mielin odotella lauantaisia häitä. Peten lenkkarit ovat tietysti maratonia, eikä häitä varten... Hyvällä alennuksella sai viimevuotiset Kayanot.

Mökillä suunnittelemme terassien ja parvekkeen kaiteiden uudelleenmaalausta. Ehkäpä huomenna saamme terassit pestyä ja kaiteet rapsuteltua ja sitten voimmekin odotella hyviä maalauskelejä. Viime vuonna homma jäi tekemättä juuri sateisten säiden vuoksi, toivottavasti tänä vuonna on enemmän onni myötä.

Illalla vähän ennen puolta kahdeksaa lähdin vielä lenkille. Juoksin noin kympin out-and-back Haarikkaantielle, mihin kului aikaa 1.00.59. Noin hyvä vauhti saa kyllä vähän epäilemään reitin oikeaa mittaa, mutta tarkistin sen uudelleen Google Mapsista; tasan 10 km. Keskisyke oli 149 ja maksimi 159. Reitti on melko tasainen verrattuna muihin mökkiteihin täälläpäin, eikä kuumuuskaan tänään häirinnyt. Juoksu tuntui paljon kevyemmältä ja helpommalta kuin viime sunnuntainen 15 km:n puuskutus, mutta silti vajaan minuutin ero km-vauhdissa (su 6:51, ti 6:05) parin päivän sisällä on minusta paljon.

4 kommenttia:

  1. No, miksei sitä maratoonari voisi häihin lenkkitossuilla mennä. =)

    VastaaPoista
  2. No voishan se tosiaan, niin iloinen oli niistä uusista lenkkareistaan. Alkoi jo vähän näyttää huonolta niiden löytyminen.

    Anoppinsa ei vaan ehkä kovasti tykkäis maratoonari-lookista kirkossa...

    VastaaPoista
  3. Juoksuhäät olisikin hyvä idea! Kaikille numerot rintaan ja kisa kuka on ekana juhlapaikalla! Hahh..

    VastaaPoista
  4. Eikös jollain maratoneilla ole hääpareja nähtykin? Mulla on sellainen muistikuva ainaskin.

    VastaaPoista