perjantai 31. heinäkuuta 2009

Aijai - lenkki jäi väliin

Juoksuohjelmassa on tälle perjantaille 10 kilometrin kevyt lenkki, mutta nyt on kyllä vasen pakara niin kipeä, etten mene juoksemaan ollenkaan. Herättyäni puin lenkkivaatteet päälle, mutta päätin luopua koko lenkistä, kun en saanut lenkkareita jalkaan. En pääse kyykkyyn, ja istuminenkin sattuu. Molemmat pakarat olivat kipeitä eilen, luullakseni johtuen ainakin osittain tiistain lihaskuntoliikkeistä ja lenkistä, mutta nyt kipeä on enää vasen puoli. Outoa sinänsä, sillä alunperinhän kipeänä oli oikea puoli...

Seuraava lenkki (15 km) on merkitty sunnuntaille. Saas nähdä, miten sen kanssa käy.

Yritän nyt lohduttautua sillä, että tärkeimmät treenit on nyt tehty ja että kunto nousee levossa. Olisi se vaan kiva päästä lähtöviivalle ilman kipuja, kyllä niitä sitten varmaan matkan aikana tulee kihan riittämiin.

Lintsillekin piti meidän tänään lähteä, vaan nyt lupaa sadetutka sadetta koko päiväksi Helsinkiin. Täytynee alkaa miettiä vaihtoehtoista suunnitelmaa.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi, toivottavasti ei se pakara ala pahemmin vihoittelemaan.. Sekin voi olla, kun on toista hoidettu niin nyt se toinen alkaa tosiaan vihotteleen sitten. Pitäs aina tasapuolisesti hoitaa, mutta se tuntuu hölmöltä, kun toinen ei oo kipee edes. Pidän täällä kovasti peukkuja sun toipumiselle!

    VastaaPoista
  2. No on se jo paranemaan päin - tänään sain jo housutkin jalkaan ilman apua. Kauan en vaan voi istua varsinkaan pehmeällä alustalla.

    Oli varmaan vähän liikaa sunnuntaisen pitkän lenkin jälkeen tiistaiset lihaskuntoliikkeet ja ahkerat pakaraharjoitukset. Olen kyllä treenannut molempia puolia tasaisesti.

    Onneksi sain ajan Teijalle keskiviikoksi...

    VastaaPoista