sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Aamulenkki ja -uinti

Aamusta heti lenkille ja uimaan: mikä mahtava tapa aloittaa päivä! Heräsin seitsemän maissa ja lähdin puoli kahdeksan jälkeen lenkille. Juoksin mäkisen 6,9 kilometrin metsälenkin aikaan 48:28. Keskisyke oli 150 ja maksimi 165. Lenkin jälkeen kävin uimassa, vaikkei se vesi nyt niin kauhean lämmintä vielä olekaan. Mukavasti virkisti ja teki varmaan hyvää jaloille.

Sain kuin sainkin tämän viikon juoksuohjelman kilsat täyteen. Tavoite oli 36 km, toteuma 37,6. Ensi viikolla pitäisi pyrähtää yhteensä 42 kilometriä.

Nelli täyttää tänään 12 vuotta, ja odottelemme Nellin kummeja perheineen kylään puolilta päivin. Uskomattoman nopeasti aika on vierähtänyt, ja pienestä pallerosta on kuoriutumassa pikkuhiljaa nuori teini. Nelli otti ystävänsä kanssa kuvia IRC-galleriaan, ja ne näyttävät ilmeineen ja eleineen ihan erilaisilta kuin minun ottamani kuvat. Niin sen kai kuuluu mennäkin. Alla esimerkki.


Atte lähtee tänään viikoksi musiikkileirille Lohjalle. Emme aikaisemmin olekaan olleet viikkoa erossa. Ikävä tulee varmasti jo tänä iltana.

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä vaan molemmille eron ajaksi :)

    Hauska nähdä juoksusta käppyrää!

    Kuinka lämmintä se vesi muuten onkaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos tsempeistä. Käppyrät ovat kyllä paljastavia, varsinkin viimeisten viikkojen kilsojen asteittainen väheneminen näkyy niistä hyvin.

    Vesi oli pinnalta 18-asteista, heti pinnan alta monta astetta kylmempää. Nopeasti kyllä lämpeni viikonlopun aikana. Kävin vielä tänään maanantainakin aamu-uinnilla, kun jäimme mökille yöksi. Aika mahtavaa.

    VastaaPoista
  3. No mutta onpas hieno kuva. Hyvä kuvakulma. =)

    VastaaPoista
  4. Niinpä, on kyllä aika hyvä kuva :)

    Sulla on muuten Pia parhaat linkit. Sun kautta oon tutustunut noihin moniin ulkomaalaisiin blogeihin, joita seuraan nyt sitten.

    VastaaPoista
  5. Jaanaba, on tosiaan kiva kuva. Nelli on siinä itseään vanhemman näköinen.

    Laura, on ollut kyllä lkiva surffailla erilaisia blogeja. Joskus kommentoijistakin löytyy mielenkiintoisia tyyppejä. Aika suosittua vaikuttaa olevan tuo triathlon-touhu. Saas nähdä innostunko siitä joskus. Kiva, että tykkäät!

    VastaaPoista