tiistai 24. maaliskuuta 2009

Aamulenkki ja maratonkoulua

Aurinko paistoi aamulla puoli seitsemän jälkeen, kun lähdin juoksemaan töihin. Illalla ja yöllä oli satanut pari senttiä lunta, joka hieman haittasi juoksemista. Syke tuntui nousevan aika helposti kelpo lukemiin. Liukasta ei ollut, pakkasta oli nelisen astetta. Matkaan meni noin 55 minuuttia, keskisyke oli korkeahko 153 ja maksimi 164.

Työpäivän jälkeen ehdin kipaista nopeasti kotona ennen illan maratonkoulun luentoa. Luennon aiheena oli juoksutapahtumaan valmistautuminen. Saimme myös harjoitusohjelmat juoksua edeltäviksi kolmeksi viikoksi. Päällimmäisenä jäi mieleen huolellisen suunnittelun ja etenkin suunnitelmassa pysymisen tärkeys. Ja tietenkin tankkaus... Ajattelin kokeilla hedelmäkarkkeja.

Kiva käytännön vinkki oli www.marathonguide.com -sivustolta löytyvä Pace Wristband Creator. Siellä saa tehtyä kätevän ranteeseen kiinnitettävän juoksuaikataulun kilometriaikoineen, kun vaan ensin määrittelee halutun loppuajan. Kätevää!

Kotona rairuoho kasvaa hienosti, mutta narsissit ovat taineet unohtua muutamaksi pakkasyöksi parvekkeelle...

Posted by Picasa

3 kommenttia:

  1. Onpa hieno rairuoho ja varsinkin astia, missä se on. Seinäkin on hieno =D.

    Mää janoan maratonista lisää tietoa koko ajan, taidan mennä ostamaan alan kirjan ja lukea.

    VastaaPoista
  2. Joo, astian saimme lahjaksi jouluna ja olenkin siitä pitäen miettinyt, mitä siihen voisi laittaa. Sitten keksin :)

    Kaakelit on meillä keittiössä kokonaan punaisella seinällä. Kolme vuotta on remontista emmekä vielä ole kyllästyneet väreihin.

    Meilläkin selaillaan nyt ahkerasti maratonkirjoja. Uusin on Kirsi Valastin Naisen juoksukirja, joka sekin on ihan kelpo opus.

    VastaaPoista
  3. Olen huomannut saman, että kun uskaltaa laittaa kotiinsa mielestänsä hienoa väriä, ei siihen kyllästy. Ennemminkin kyllästyy siihen tasaisen tavalliseen. Meillä on mustat kaapinovet köökissä ja yksi musta seinänpätkä.

    VastaaPoista