sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Leveä lenkkipolku

Lähdin samaan aikaan Puolison kanssa omalle sunnuntain pitkälle. Mentiin eri suuntiin, mulla ei ollut kovin tarkkaa suunnitelmaa, lähdin suunnistamaan Westendiin jos vaikka osa vauraudesta tarttuisi minuunkin. Mutta rantaraittia juostessa päätinkin äkkiä että koitetaan minkälaista olisi juosta jäällä. Porukkaa oli hiihtämässä, luistelemassa, kävelyllä, jääpurjeilemassa mutta muita lenkkeilijöitä ei näkynyt.

Jäällä oli mahtavaa juosta! Suurin osa oli juuri sopivasti pakkaslunta että ei ollut liukasta mutta ei tarvinnut tarpoa. Välillä kuitenkin oli ihan lumettomia kohtia, niitä koitin sitten väistellä. Maisemia ei voinut valittaa, valoa, puhdasta lunta ja sinistä taivasta. Innostuin ottamaan jopa muutaman kuvan kännykkä-kameralla.

Tässä olin juurin mennyt jäälle ja juoksin itään päin:


Tässä on Kirsi Paakkasen hieno talo mereltä päin:
Ja sitten aurinko rupesi laskemaan:


Hieno lenkki kaiken kaikkiaan! Aikaa meni 2:17, pituutta kertyi 22,3 km ja keskisyke oli 145. GPS näytti taas lyhyempää matkaa, täytyy testata Esportilla onko Suunnon kalibrointi mennyt jotenkin paikaltaan. Ero on nyt niin iso että se on pakko selvittää, kun kellon mukaan vauhti on 6:09 ja GPS:n mukaan 6:34. Toivottavasti GPS on ollut jotenkin katveessa tms...

Tässä vielä lenkin jää-osuus kartalla:

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, hieno pitkä lenkki. Eikö jäällä tuullut inhottavasti? Toivottavasti matkaero selviää vielä.

    VastaaPoista
  2. No vähän tuuli, mutta ei inhottavasti - eli oli melkein tyyni, on itse asiassa varmaan aika harvinaista kun meren jäällä liikkuu!

    VastaaPoista