lauantai 7. helmikuuta 2009

Aargh aargh aargh

Pitkästä aikaa todella ahdistava kuntoilutuokio... mökillä aamupäivä alkoi lumitöillä (ensin kulkualueet ja sitten viime viikolla tehty lätkäkenttä), ja sitten tietysti pipakiekkoa Aten kanssa. Tähän asti oli oikeasti tosi mukavaa ja hyvä pintahiki päällä.

Sitten hiihtämään. Tuoreessa nuoskalumessa ei luista, ei pidä, ja lunta on niin vähän että sauvan piikit liukuu jään pinnalla eikä saa kunnon työntöäkään aikaiseksi. Suksi muljui viime viikkoisen ladun reunamilta ja monojen ja suksien väliin kertyi lunta. Todella ahdistava kokemus, jotenkin tuli mieleen vesijuoksu - semmosta ihme ähräämistä ja mihinkään ei pääse.

Hiihdin kerran järven ympäri, se riitti. Syke oli kyllä hyvin pk-alueella. Kurkkukin on ollut pari päivää kipeänä, nyt jo menossa parempaan päin. Yksi lenkki jäi torstaina väliin, huomenna ei ehkä kovin pitkää lenkkiä tule mutta varmaan jonkinlainen.

1 kommentti:

  1. Äääh, mikään ei liene ärsyttävämpää kun se, kun suksi ei luista vaan lipsuu lipsuu LIPSUU! Siks ehkä hiihtoa en aktiivisesti harrastakaan -se vaatis uskomattoman tietouden suksien voitelusta.

    VastaaPoista