tiistai 27. tammikuuta 2009

Minilenkki + uinti

Nellin futisjoukkueen kanssa kävimme lyhyellä 19 minuutin lenkillä ja sen jälkeen uimassa Tapiolan uimahallissa. Nyt talvikaudella treeniajat futishalleissa ovat kiven takana, ja siksi kokeilimme nyt jotain muuta. Juoksun ohessa teimme myös joitakin tekniikkatreenejä; polvennostojuoksua, spurtteja yms. Ihan hyvin tytöt jaksoivat juosta ja myös uida. Uintitavoitteeksi asetimme kaikille 150 metriä.

Koska kaikki meni niin mukavasti, ehdin itsekin uida matkaa puolisen tuntia. Aika ahdasta kyllä oli altaassa, välillä osui jalka jonnekin ja välillä joku potkaisi käteen. Uiminen on melko raskasta, kun se uintitekniikkani on mitä on.

2 kommenttia:

  1. Ahaa eli triatlonia ei ole vielä odotettavissa vai :) Uinti olis mukavaa, mutta en osaa muuta kuin sammakkoa (siis rintaa) niin on aika tylsää. Haluaisin päästä nopeasti eli kroolata (vai mikä vapaauinti se nyt onkaan).

    VastaaPoista
  2. Mä yritän välillä vapaauintiakin, mutta se on todella raskasta räpiköintiä... Mökkitriathlonin olemme järjestäneet jo pari kertaa meiädn mökillä, siinä uidaan noin 300 m, pyöräillään parikymmentä ja juostaan kymmenen. Olen vähän fuskannut uinnissa käyttämällä märkäpukua. Ihan virallisiin kisoihin en ole ajatellut osallistua.

    VastaaPoista